Några vackert-väder-planer?

Gå ner

Några vackert-väder-planer?

Inlägg  Anna-Karin i fre maj 29, 2009 3:44 pm

Har ni några planer för helgen nu när terminerna är slut och sånt? Cissi skulle bort förstod jag (och nej, det bli ingen bebis innan helgen om nån trodde det, snarare efter. Om den nu nånsin behagar komma ut...), och Lisa, du kanske har examensceremoni eller så?

Jag är nyfiken på vad som försiggår med andra människor, eftersom det inte försiggår nåt alls med mig. Men idag har jag förtidsröstat och bakat bröd, och snart ska jag på en spännande utflykt till MVC för att hämta ett urinprovsrör (jag fick inget senast, eftersom barnmorskan var sååå säker på att jag inte skulle komma på kontroll nästa vecka. Tänk så förvånad hon kommer att bli när jag dyker upp på måndag! Men nu har nog magen inte krympt sen senast i alla fall). Hade jag varit smart så hade jag börjat bygga en skalenlig modell av gamla stan med tändstickor eller broderat en korsstygnsbonad på 2*3 meter, men nåt sånt projekt har jag inte påbörjat (och ärligt talat är jag inte så sugen på det heller, men jag ska överväga det inför pensionen).

Nåja, idag är en bättre dag än igår, eftersom det inte blåser kuling ute. Så jag har kunnat sitta på gräsmattan och läsa också. Bara en sån sak! Om jag hade haft en egen trädgård så skulle den vara insynsskyddad, och jag skulle haft hägg och syréner. Och en krusbärsbuske. Det hade varit mycket trevligare att sitta och läsa på gräsmattan om man hade lite syréner runt omkring. Och slapp hälsa på passerande grannar. Jag skulle dessutom haft ett grönsaksland (lite otippat!), rabarber och en gräsmatte-plätt som lämpar sig för krocket. Ett par stora träd att hänga en hängmatta i, en hammock och en grusgång. Jag tänker på trädgårdar, vilket antagligen är en indikator på att jag håller på att drabbas av en eller annan psykos.

Vad skulle ni haft i er trädgård om ni nu haft nån?
Anna-Karin
Anna-Karin

Antal inlägg : 1668
Age : 42
Registration date : 08-09-14

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Några vackert-väder-planer?

Inlägg  fisalisa i lör maj 30, 2009 3:17 pm

Jag kombinerar gärna mina fint-väderplaner med andras. Helen har, som den förrädare hon är, valt att åka till Skåne i helgen. Söndag kväll borde hon vara tillbaka. Svensson-gilla kanske?

Annars, hitta på nåt på söndag? Skärgården? Eller är det för långt till förlossningen då? Hade gärna gjort nåt idag också, men du (ak alltså) är ju omöjlig att få tag på... Ikväll ska jag på Sofias examensfest, så då är jag upptagen.

Vad gäller trädgårdar så tycker jag att den du beskriver passar mina önskemål på pricken!
fisalisa
fisalisa

Antal inlägg : 900
Age : 41
Registration date : 08-09-15

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Några vackert-väder-planer?

Inlägg  Anna-Karin i lör maj 30, 2009 4:04 pm

Tss, omöjlig att få tag på vet jag inte, vi promenerade till Maxi och besökte Second Hand-stället vid Willys på hemvägen, så jag var väl ute nån timme utan telefonen med mig Smile

Befinna sig utomhus i morgon låter som en god idé, kanske inte ute på nån ö, utan snarare nånstans där man kan ha med sig en bil. Det är såklart lurigt eftersom alla andra också vill vara på exakt de ställena med sin bil, men man kan ju klura lite på det. Alternativet är naturligtvis att om Ola inte är sugen på att vara i naturen så kan han köra en dit och hämta vid behov. Fast ska det grillas så är han säkert gärna med. Jag kan inte säga så mycket mer om hans vilja just nu, eftersom han har tagit en av sina finare cigarrer och traskat iväg för att avnjuta tobakens fröjder...

Vill man bara picnica och inte Måste vara vid havet så kan man sätta sig i Botaniska, det brukar gå bra att parkera på Sahlgrenska och gå in bakvägen, vilket passar mig bra (eftersom jag är för lat för att cykla till och med dit, hehe)
Anna-Karin
Anna-Karin

Antal inlägg : 1668
Age : 42
Registration date : 08-09-14

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Några vackert-väder-planer?

Inlägg  Sponsored content


Sponsored content


Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet