Provsvar idag

Gå ner

Provsvar idag

Inlägg  Cissi i ons sep 24, 2008 7:49 pm

Hej damer!

Idag har jag fått telefonsamtal från doktorn på Gibraltargatans vårdcentral. Mina prover som jag så nogsamt tagit i slutet på förra veckan hade gett utslag. Således kan jag nu konstatera att det som fortfarande gör att jag kissar ur två hål är salmonella. Hejåhå Sad .

Så nu sitter jag i Minsk med salmonella och mår allmänt weird, men kan ändå jobba ganska bra. Det senaste dygnet har varit omtumlande:

08:00 - taxi till kontoret, möten
11:00 - taxi till landvetter. växla pengar, äta lunch (och försöka hitta nåt snällt mot magen, good luck), borarda plan
13:05 - flyga till Wien
14:50 - landa på Wiens flygplats. försöka roa sig kungligt på flygplatsen. lukta på parfym, kolla dyra klockor, jobba några timmar på laptopen, surfa slut på laptopens batteri, hitta ström...försöka hitta middag. österrikisk gulaschsoppa är inte bra för magen kan jag meddela, men troligen bättre än triterad schnitzel med pommes och majonnäs.
19:15 - gå genom sista säkerhetskontrollen och sätta sig för att boarda planet till minsk
19:50 - få reda på att planet är försenat med minst 60 minuter
21:00 - äntligen boardingtime. dödligt trött på Vienna Airport och flygplatstoaletter.
00:15 - landar lokal Minsktid. fylla i visumansökan, greja iordning papper, betala 140 dollar till Visum-kontoret, se glad ut, köa igenom passkontrollen,
01:00 - leta upp den förbeställda taxin
02:00 - framme på hotellet, som låst dörrarna. ringa på ringklockan tills arg och tjock nattportier öppnar. ser ut som jeltsin och stinker sprit. cissi är trött och arg och måste på toa, tränger sig förbi och skäller på svenska. får tag i en yrvaken receptionist och checkar in.
02:30 - konstaterar att det inte finns nån värme på rummet (typ 14 grader varmt). magen är KASS efter flygplatsmat och flygplansmat. kurar under två täcken och en filt. skitsunkhotell som bokats av projektledaren i moskva som bara vill spara pengar. hackar tänder. somnar.

07:45 - möter Magnus i receptionen. promenerar till ett ställe vi har hört skall servera frukost. visar sig vara hejdlöst bra. personalen kan knagglig engelska! får nybryggt riktigt kaffe, färskpressad juice, stekt ägg och en tjock skiva bacon på toast. magen gillar det, konstigt nog. cissi lycklig.
08:45 - tunnelbana till kundens kontor
09:15 - jobb, jobb, jobb. kontoret är sviiiinkallt också, lika kallt som på hotellrummet. företaget har tydligen en policy om att värmen inte sätts på förrän det varit x grader kallt ute x dagar i rad. och tydligen har det inte varit det en. en kille vi jobbar med berättar att det är likadant på hans barns dagis, där har de 13 grader inne och barnen måste ha ytterkläder inomhus. magnus och jag sitter och jobbar med jacka på.
13:00 - lunch. ärtsoppa, stekt fisk och potatismos. Vitryssland är husmanskostens högborg.
14:00 - jobb, jobb, jobb...
19:45 - kvar på kontoret och skriver det här. skall snart iväg för middag nånstans. har eskalerat problemet med vårt illsunkiga hotell högre upp i näringskedjan. troligen händer det nåt innan fredag så att vi får byta. kan ju hoppas iaf.

ups and downs alltså. men det är iallafall skönt att veta varför magen beter sig som den gör.

A-K, du får lägga till 5) har inte salmonella och 6) är inte i Minsk på listan i den andra tråden också Smile

Kram på er!
avatar
Cissi

Antal inlägg : 1324
Registration date : 08-09-15

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Provsvar idag

Inlägg  Anna-Karin i tor sep 25, 2008 9:48 am

Det låter som om du har det härligt och avkopplande!

Det är iofs kallt på mitt jobb också, in man behöver iaf inte ha på sig jacka. Alltid nåt! Antar att det är gött att veta vad det är som sabbar din mage? Nu måste du ju bara vara extremt hygienisk i allt du gör och äter så du inte får andra vitryska sjukdomar/parasiter Wink Det räcker med en i taget, va?
avatar
Anna-Karin

Antal inlägg : 1668
Age : 42
Registration date : 08-09-14

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan

- Liknande ämnen

 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet